ARLOARLO
Forgot password?

Tour ne Dubai – 599€/personi

Nisja me 31 Janar

Në pagesë përfshihen:

-Bileta e avionit vajtje – ardhje.

-Akomodimi në hotel

-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.

-Shëtitjet me autobus (sipas programit)

-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

 

Rezervoni këtë Tur: