ARLOARLO
Forgot password?

Tour ne Dubai dhe Abu Dhabi & Tour ne Indi – 1399 Eur/personi

Nisja me 30 Shtator/ 9 dite

Në pagesë përfshihen:
• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat  Aeroport – Hotel (Dubai & Indi) – Aeroport
• Akomodimi në Hotel.
• Mëngjeset per te gjithe ditet e qendrimit.
• Shëtitjet me Autobus (sipas Programit).
• Shoqërues dhe guide Shqiptare, Dubai dhe Indi.
• Hyrjet sipas programit në Monumentet në Indi: Taj Mahal, Humayun Tomb, Qutub Minar, Abhaneri, Amber Fort dhe Shëtitje me Triçikël.
• Guida vendase në disa Shëtitje.

Rezervoni këtë Tur: