ARLOARLO
Forgot password?

Tour ne Dubai – plazh ne Phuket – 1699 Eur/personi

Nisja me 14 Tetor/ 8 dite

Ne cmim përfshihet:

• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat  Aeroport – Hotel (Dubai dhe Maldive) – Aeroport.
• Akomodimi në Hotel në Dubai me Mëngjeset.
• Akomodimi në Hotel në Phuket me All Inclusive.
• Shëtitjet me Autobus (sipas Programit).
• Shoqërues në shqip në Dubai.
• Guida vendase në disa Shëtitje.

 

Rezervoni këtë Tur: