ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË PARIS 4 DITE 559 EURO/PERSON

Nisja: 18-03-2023

Nisja: 07-04-2023

Nisja: 05-05-2023

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 16:30. Mbrritja në Paris në 19:30. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel. Opsio

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel.Vizitë në pallatin e Versajës dhe kopshetet e saj.
Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja në orën 20:05. Mbrritja në Tiranë në orën 22:40.

Shënim:
Të gjithë Familjarët që do këkojnë Vizitë në Disneyland, Guida jonë në Paris i ndihmon për të rezervuar të gjitha shërbimet dhe transfertat

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).Bagazhi standart.
(Per kete tur ofrohet bagazhi 20 kg stive extra pa pagese extra e perfshire ne bilete, vendet me bagazhe jan te limitura, jo te gjithe mund ta perfitojne oferten)

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

OPSIONALET E TURIT :
Vetem udhetimi per ne Pallatin e Versajes kushton 15 euro.
Bileta per Hyrjen e Pallatit te Versajes perfshire dhe visiten ne Kopshtet e saj kushton 30 euro.
Bileta per Hyrjen ne Louvre kushton 20 euro.
Bileta per ne Kullen Eiffel per katin e dyte kushton 13 euro.
Kujdes:
Te gjitha rezervimet per Biletat e Hyrjeve behen paraprakisht ne momentin e rezervimit te turit.

 

Rezervoni këtë Tur: