ARLOARLO
Forgot password?

VITI I RI NË MANASTIR – BITOLA/109 EUR

Data e Nisjes 31 Dhjetor 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Vazhdimi i udhëtimit për në Bitola. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Darkë Speciale Me Muzikë dhe Argëtim në Hotel. Fjetje në Hotel

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel.
Pasdite Vizitë e shkurtër në Monumentet e qytetit.
Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë.
Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja.

Hotel 3* Superior – 2 net €109

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 net qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor (Pije të papërfshira);
4. Darka speciale e Vitit të Ri me Muzikë dhe Argëtim më 1 Janar (Pije të papërfshira);
Fëmijët deri 2 vjeç, falas.
Fëmijët deri 5 vjeç – pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si 5 – 11.9 vjeç.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Shtesë për Transportin Vajtje Ardhje €30.