ARLOARLO
Forgot password?

Vjeshte ne Kryeqytetet Skandinave – 549 Eur/personi

Nisja me 7 Tetor

Periudha: 4 nete/5 dite.

Ne cmim perfshihet:

. Bileta Vajtje me Avion Direkt Tirane – Stockholm dhe Kthimi me avion Malmö – Tirane.

. Transferta: Aeroporti – Hotel – Aeroport.

. Fjetje 1 nate ne Stokholm, 1 nate ne Örebro, 1 nate ne Oslo dhe 1 nate ne Kopenhagen.

. Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit.

. Shoqerues shqiptar gjate gjithe qendrimit jashte Shqiperise.

. Guide Vendase gjate vizitave (sipas programit).

. Lejohet te merret ne avion nje çante me permasa deri ne (40x20x20cm) cm.

 

Rezervoni këtë Tur: