ARLOARLO
Forgot password?

Vjeshte ne Spanje dhe Portugali – 649 Eur/personi

Nisja me 23 Shtator

Periudha 7 nete/ 8 dite.

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Barcelonë dhe Madrid – Tiranë.

. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotel për 7 net, Fjetje 2 net në Barcelonë, 1 natë në Madrid, 2 net në Lisbonë, 1 natë Malaga dhe 1 natë Valencia.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë gjithe qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete vetëm një bagazh me përmasa deri në (40x20x25cm) cm.

 

Rezervoni këtë Tur: