ARLOARLO
Forgot password?

Vjeshte ne Strasburg dhe Shtutgart – 379 Eur/personi

Nisja me 24 Shtator/ 4 dite

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Bazel.

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Francë dhe Gjermani.

. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm.

 

Rezervoni këtë Tur: