ARLOARLO
Forgot password?

 

 

Turet që rekomandojmë

Turet më të kërkuara

Mendimet e udhëtarëve

 • Une dhe familja ime sapo u kthyem nga udhëtimi qe beme ne Vjene. Ne kemi bashkepunuar me ARLO travel  dhe kemi mbetur jashtëzakonisht shume të kënaqur me shërbimet e tyre. Të gjitha komunikimet tona me Arlo travel ishin në kohë dhe profesionale. Stafi ishte shume I specializuar si dhe guida shume e informuar . Padyshim qe vleresimi jone per ARLO travel eshte maksimal.

  Maria Konomi
 • Une dhe nje miku im vajtem ne Meteora javen e kaluar dhe u khtyem shume te kenaqur.

  Shoferi kishte njohuri të mjaftueshme për vendin arkeologjik, si dhe historinë greke qe lidhej me meteoren dhe bëri sugjerime të dobishme për ne në përgjithësi. Ai ishte i gatshëm t’i përgjigjej çdo pyetjeje të vetme dhe gjithashtu na bëri të ndihemi si në shtëpi (humori dhe batutat nuk munguan gjate rruges).
  Vendi ishte magji dhe taverna qe na sugjeroi shoferi ishte e mrekullueshme! Ushqimi tradicional grek është i shijshëm, nëse e dini se ku ta gjeni !

  Ishte një udhëtim i mahnitshëm. Stafi I ARLO Travel na trajtoi me profesionalizëm të madh dhe patjetër do t’i kontaktoj ata herën tjetër që do vendos te vizitoj ndonjeren nga destinacionet e tyre

  Alba Jano
 • Një nga agjencitë më të mira të udhëtimit …. plotësojne plotësisht nevojat e klientëve me të gjitha facilitetet e bashkangjitura.

  Gent Shehu
 • Nje agjenci udhëtimi me cilësi të lartë! Shumë e rekomanduar! Ne patëm pushimet tona në Israel të organizuara nga Arlo Travel. Agjencia siguroi që çdo moment që kaluam në ishull te ishte I paharrueshem. Gjithçka ishte planifikuar me kujdes, deri në detaje të fundit. Hoteli ynë 5 yje ishte i mrekullueshëm dhe sugjerimet e agjencisë (ndonjë gjë, restorante, rezerva VIP per pamje te mrekullueshme te Tel Aviv ose vendeve arkeologjike ) ishin një përshtatje e përkryer për mua dhe për gruan time.

  Arben

Ofertat e tureve më të fundit